Lergravsvej 38, 5. sal

2300 København S.

Mine behandlinger

VIPPER

LASHLIFT M/ FARVE AF VIPPER

Lashlift er et permanent buk af egne vipper. Dine vipper bliver løftet og bukkes skånsomt. Løftet vil få dine vipper til at synes længere og mere volumniøse. Holder 6 - 8 uger og kan med fordel kombineres med farvning af egne vipper for et mere intenst look. 

45 min / 375 kr.EYELASH EXTENSIONS

Single Eyelash Extensions påsættes dine egne naturlige vipper 1 til 1. ... Der benyttes kunstige vipper lavet i nylon hår ved påsætningen af Single Lash Extensions.


Vipperne fås i forskellige længder, faconer og tykkelser og sammen finder vi ud af hvad, der vil passe bedst til dig og dine egne vipper.

150 min / 600 kr. (single)


Bliver påsat med samme teknik som single eyelashes. Forskellen i forhold til almindelig single eyelash extensions ligger i, at flat eyelashes er flade i det enkelte hårstrå, og synes derfor tykkere/fyldigere. Flat eyelashes er ideelt for dig, som ønsker et fyldigt naturlook, uden at det bliver for overdrevet.


150 min / 650 kr. (flat)


Opfyldninger :

Single -  275 kr. (45 min)

Flat      - 325 kr. (45 min)


Single - 400 kr. (75 min)

Flat      - 450 kr. (75 min)JAPANSK FACELIFTING


Ansigtsbehandlingen som renser, opstrammer og afstresser din hud. Facelifting er en naturlig ansigtsbehandling, som giver fantastiske resultater. Behandlingen mindsker ældningstegn, øger blodcirkulationen og giver glød til ansigtet. Dertil afspænder det musklerne og mindsker misfarvninger i ansigtet og reducerer poser under øjnene.

Behandlingen består af følgende:

- Afrensning

- Stimulering af akupunkturpunkter

- Ansigtszoneterapi

- Ansigtsmassage

- Lymfedrænage

- Algemaske med mineraler

- Ansigtsmassage

- Fugtighedscreme

60 min / 500 kr.


Jeg benytter HEVI Sugaring, som er Svanemærket, Astma-Allergi venligt og ECOCERT certificeret. Et derfor sikkert og bæredygtigt produkt.

SUGARING

Sugaring er en hygiejnevenlig hårfjerningsmetode, da massen udelukkende består af sukker og vand. Ved en sugaringbehandling fjernes hårene i deres groretning således at hårsækkende fjernes, og efterlader et langtidsvarende resultat.  Behandlingens resultat kan variere, men varer typisk 3- 4 uger. 

Udover at sugaring er den optimale hårfjerningsmetode, er behandlingerne også på længere sigt med til at gøre dine hårstrå tyndere og endda reducere hårvæksten i det område hvor du får lavet behandlingerne.
HALVE BEN INCL. KNÆ

-

45 MIN / 300 KR.


ARM

-

30 MIN / 275 KR.


HEL BEN 

-

60 MIN / 425 KR.


OVERLÆBE + HAGE

-

15 MIN / 125 KR.


BIKINILINJE

-

30 MIN / 180 KR.


OVERLÆBE 

-

15 MIN / 100 KR.


ARMHULE

-

15 MIN / 150 KR.


RYG / SKULDER

-

30 MIN / 300 KR.

NEGLE


CND SHELLAC


SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken.


Helt unikt for SHELLAC® skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC® eller ved aftagning, så dine negle vil ikke blive svage eller skadede af SHELLAC® behandlinger. Ud over den skånsomme aftagning af SHELLAC®, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter.


30 min / 200 kr.

(Du kommer med klargjorte negle uden lak)


45 min / 300 kr.

(Negle files i facon og neglebåndene ordnes)


60 min / 400 kr.

(Eksisterende lak aftages, negle files i facon og neglebåndene ordnes)


(Aftagelse fra anden salon i forbindelse med ny behandling +100 kr.)

FRANSKE NEGLE


Fransk gele på tånegle, holdbarhed ca.

6-8 uger


60 min / 400 kr.

Copyright © All Rights Reserved

Lergravsvej 38, 5. sal

2300 København S